Crispy Chicken Tacos med Santa Maria Crunchy & Cheesy Strips

Ingredienser

En härlig fredagstaco med frasiga och goda kycklingbitar och populära tillbehör som guacamole, Pico de Gallo och nyheten Santa Maria Crunchy & Cheesy Strips. En Limited Edition som är perfekt att dippa i olika röror och såser och förgyller alla tacomåltider. 

45 min Kyckling 4 port.

Gör så här

1

Tacos:

Skär kycklingfiléerna i bitar och blanda dem med Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix enligt anvisningarna på förpackningen. Tillaga i ugn. Värm tortillabröden och lägg på salladen och kycklingen. Toppa med önskade tillbehör. 

2

Pico de Gallo:

Hacka Santa Maria Red Jalapeño och koriander. Kärna ur och tärna tomaterna fint samt finhacka löken. Blanda alla ingredienserna, pressa över limejuice och smaka av med salt.

3

Guacamole med granatäpple:

Dela avokadorna, ta ur kärnan och skopa ut innehållet. Mixa eller tärna avokadon, beroende på om du vill ha din guacamole chunky eller slät, och blanda i Santa Maria Dip Mix Guacamole.

Garnera med granatäppelkärnor och servera resterande granatäppelkärnor i en separat skål.

Bilder

Recept

Filtrera