Escargots

Ingredienser

Sniglar är ungefär som ostron, ansedd att vara en delikatess av många och fruktansvärt otäckt för andra. Vi tycker att det är fantastiskt gott!

30 min Generell 4 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Blanda ihop smör, pressad vitlök, hackad persilja, hackad lök, salt och peppar med en elvips. När det är väl blandat tillsätter du vinet och blandar på nytt.

3

Använd hälften av smöret till att fylla snigelskalen. Stoppa sedan ned en snigel i varje skal och bre på resten av smöret ovanpå snigeln.

4

Sprid ut ordentligt med valfritt (billigt) salt på en bakplåt. Detta är för att snigelskalen ska stå stadigt när du placerar dem på plåten. Baka i ugnen i ca 5 minuter tills smöret har smält och bubblar.
Servera direkt med färskt bröd!

Bilder

Recept

Filtrera