Fiskpinneburgare

Ingredienser

Fiskpinnar är riktigt bra och relativt nyttig vardagsmat om du köper bra kvalitet. Middag på 15-20 minuter? Ja, absolut och barnen blir glada!

Stek fiskpinnarna, lägg dem i ett gott värmt briochebröd tillsammans med lite grönt och en god... Läs mer

20 min Snabbmat 4 port.

Gör så här

1

Stek fiskpinnarna medan du skär tomaterna och sköljer och torkar sallatsbladen.

Blanda dressingen genom att vispa creme fraiche fast (ha tålamod, tar en liten stund - behövs inte om du använder gräddfil) och smaka av med Kalles, lite salt och peppar (ev. dill och/eller gräslök).

Värm/rosta bröden i ugnen. När fiskpinnarna är nästan klara, fös ihop 1-3 pinnar (beroende på storlek) och lägg på osten att smälta. 

Bred lite dressing på brödets botten, lägg på sallatsblad, fiskpinnar med smält ost, tomat, dressing och brödets ovandel.

Bilder

Recept

Filtrera