Det här är ett enkelt recept för dig som vill grilla och äta fisk. Det är både mysigt och gott, även om man i ärlighetens namn ska erkänna att fisken faktiskt kokas.
Skölj och skrubba potatisen, dela den i hälften. Skär svampen och tomat i bitar.
Hacka lök, purjolök, morot och dill. Blanda i en bunke med potatis, svamp och tomater.
Riv av stora ark folie, ett för varje portion. Portionera ut bunkens innehåll centrerat på varje folieark.
Vik upp kanterna ordentligt, fyll på med vin och grädde. Salta och peppra. Förslut paketen och placera på grillen.
Skär upp fisken i bitar om 3x3 cm.
Ta av foliepaketen från grillen efter ca 10 minuter, öppna och lägg i fisken. Förslut och grilla i ytterligare 10 minuter.
Servera! Gärna direkt i foliepaketen så att gästerna får möjlighet att känna alla härliga aromer som frigörs när man öppnar paketen.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!