Italiensk Tunnbrödsrulle

Ingredienser

En underbar tunnbrödsrulle med italienska smaker!

25 min Kött 4 port.

Gör så här

1

Klyfta potatisen med skalet kvar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olivolja, Repa ett par kvistar rosmarin, strö över flingsalt och blanda. Ugnsbaka potatisen i 200° i ca 25 minuter tills den har fin färg och är mjuk. Krossa potatisen med en gaffel.

2

Dela tomaterna och ta ur kärnorna. Finhacka tomaterna och rödlöken och lägg i en skål. Tillsätt honung, olivolja, färsk timjan och pressad vitlök. Blanda väl och smaka av med salt och peppar.

3

Dela grillkorv på längden och stek eller grilla den några minuter på var sida.

4

Lägg ett salladsblad på varje tunnbröd, fördela krossad potatis, tomatsalsa samt Grillkorv och rulla samman. Njut!

Bilder

Recept

Filtrera