Philips Airfryer har tillsammans med bl a Sofia Henriksson tagit fram goda recept till jul – tillagade billigare och snabbare i Philips Airfyer.
Spara tid, pengar och energi genom att laga julmaten i Philips Airfryer, utan att tumma på vare sig... Läs mer
Lägg ner den råa julskinkan, med nätet kvar, i airfryer-korgen. Sätt i en stektermometer i skinkans mitt.
Stek på 120° C till innertemperatur 70 grader, för en saftig skinka. Det tar ungefär 1,5-2 tim.
Låt den sedan vila på bänken, så att värmen stiger ytterligare några grader.
Medan skinkan vilar blandar du ihop griljeringssmeten, senap, två äggulor och 2 msk socker. Ta bort nätet och bred ut smeten över den avsvalnade skinkan och strö sedan över ett tunt lager panko eller ströbröd.
Griljera i airfryern på 200° C i ca 8 min.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!