Choklad och knäckig kolasmak är alltid en succé!
Thelma Mangbäck, 12 år var en av årets finalister i Arlas tävling där barn mellan 10 och 14 år... Läs mer
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Smält smöret. Rör ner ägg och socker i smöret. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Bryt daimen i bitar och vänd ner i smeten.
Häll hälften av smeten i formen. Klicka ut den karamelliserade mjölken och toppa med resten av smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min.
Hacka daimchokladen. Smält i mikro eller över vattenbad. Tillsätt rice krispies. Bred smeten över kakan och låt stelna.
Vispa grädden och servera till kakan.
Tips: Smaksätt gärna grädden med rivet skal och saft av 1 apelsin.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!