Kaffe och len choklad- och nötkräm är maffiga smaker som fungerar mycket bra ihop!
Linus Brusberg, 11 år, var en av årets finalister i Arlas tävling där barn mellan 10 och 14 år... Läs mer
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter med kokos. Smält smöret och blanda ner ägg och socker, häll i en bunke. Blanda de torra ingredienserna och rör i smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna.
Chokladganache: Hacka chokladen. Blanda grädde, socker, sirap och choklad i en kastrull, låt koka ca 15 min på medelvärme. Rör ner nötkräm och smör i smeten. Häll ganachen över kakan och låt kallna.
Dela jordgubbarna och fördela över kakan och servera gärna med glass.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!