Fyra smarriga toppings till grillad korv ur kokboken Matresan - recept och tips för dig med mobilt kök.
Copyright alla bilder och recept: Sanna Ohlander och Torbjörn Lagerwall
Läs merColeslaw med grönkål och äpple:
1. Riv vitkålen och strimla grönkålen. Riv äpplet.
2. Blanda crème fraiche med dijonsenap och smaka av med salt och peppar. Blanda med kål och äpple.
Toppa korven med röran och avsluta med rostad lök.
Majssalsa:
1. Häll av majsen. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Häll ner majsen och rosta under omrörning några minuter. Häll över i en skål.
2. Blanda med skal samt juice från lime, finhackad chili, lite olja, salt och peppar.
Toppa korven med salsan.
Kimchi med BBQ-sås:
1. Blanda kimchi med BBQ-sås.
Toppa korven med kimchisåsen och finstrimlad rödlök.
Curryröra:
1. Blanda crème fraiche med curry. Smaka av med salt och peppar.
Toppa korven med röran och finstrimlad salladslök.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!