Liquorazz - årets lakritsdrink 2016

Ingredienser

Mammsens Liquorazz,  Årets Lakritsdrink är framtagen av Bistro Mammsens restaurangchef Jennie Pihl och serveras under Lakritsfestivalen 23-24 april på Annexet vid Ericsson Globe. Bistro Mammsen håller även i festivalbaren.

- Det var så kul att få detta uppdrag! Drinken är baserad på två av mina favoriter i barskåpet,... Läs mer

10 min Generell 1 port.

Gör så här

1

Häll de frysta hallonen i en shaker och muddla dem tillsammans med sockerlagen.

2

Häll över dem i ett lågt drinkglas, fyll på med krossad is.

3

Häll sprit och juice samt lakritssirapen i en shaker och skaka med is och kärlek. Fyll glaset med sil för att separera isbitarna i shakern och toppa sedan glaset med ginger ale. Garnera förslagsvis med några hallon och en citronmeliss.

Bilder

Recept

Filtrera