Sveriges Mästerkock-vinnaren Christin Kashou bjuder på råbiff med potatisvåfflor, ur sin nya bok Finger food.
Potatisvåfflor
Smält smöret.
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål.
Tillsätt lite mjölk i taget och vispa.
Tillsätt ägg och smör och vispa ihop till en slät smet.
Skala potatisen och riv den fint, krama ur vattnet och blanda ner potatisrivet i smeten.
Grädda våfflorna i smörat våffeljärn.
Råbiff
Skär köttet i små bitar.
Finhacka schalottenlök och gräslök.
Blanda kött, schalottenlök, gräslök, majonnäs, soja och bubu arare.
Smaka av med salt.
Lägg upp råbiffar på en bädd av krasse och toppa med sesamfröna.
Servera med nygräddade våfflor.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!