Tunna, naturella kycklingfiléer som bakas i ugn med purjolök och parmesancrème och sköter sig själva. Ljuvligt!
Recept: Mattias Larsson
Bild: Lönneberga pressbild
Tunna kycklingfiléer... Läs mer
Kyckling:
Sätt ugnen på 200°C.
Skiva purjolöken tunt och lägg den i en ugnsfast form, blanda med lite olivolja och salt.
Salta och peppra kycklingen. Lägg den ovanpå purjolöken.
Parmesancrème:
Riv parmesanosten och vitlöksklyftan.
Blanda med crème fraichen.
Smaka av med salt och peppar.
Häll parmesancrèmen över kycklingen och ugnsbaka i 25 minuter, tills kycklingen är genomstekt och har en fin gratinerad yta.
Tillbehör:
Koka ris eller bulgur.
Vinägrett:
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda med oljan & vinägern.
Servering:
Strö ruccola över kycklingen och ringla över tomatvinägretten. Servera med ris eller bulgur.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!