Baguetter fyllda med nyfriterade räkor, grönt och en het smarrig dressing.
Värm ugnen till 175 grader. Skär baguetterna ca 15 cm långa. Plocka ur det mjuka innanmätet och lämna en skorpa på ca 2 cm. Lägg bröden på ett bakplåtspapper och pensla med rumsvarmt smör.
Såsen: Blanda majonnäs, senap och hot sauce/chilisås. Smaka av.
Panering: Vispa äggen med mjölken. Blanda pankon med salt, peppar och cayenne. Häll upp mjölet. Panera de skalade räkorna genom att först vända dem i mjölet, sedan i äggblandningen och till sist i panko. Värm frityroljan till 180 grader. Fritera räkorna i några minuter (beroende på storlek) tills de är gyllene. Låt dem rinna av på hushållspapper. Fritera räkorna i några omgångar.
Sätt in plåten med baguetterna och rosta dem frasiga i ca 5 minuter. Bred sås på bröden och lägg i salladsblad, 1-2 tunna tomatskivor och de nyfriterade räkorna. Servera med hot sauce och eventuellt pommes frites (om du är mycket hungrig).
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!