Rejäla frallor som mättar länge. Bakade på mandelmjöl och ägg, toppade med nyttiga chiafrön.
De här goda, matiga frallorna passar bra som alternativ till vanligt bröd om man försöker hålla... Läs mer
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda mandelmjöl, havremjöl, bakpulver och fiberhusk noggrant i en bunke.
Tillsätt äggen ett i taget och rör ner creme fraiche, riven ost, olja, honung och salt. Blanda väl.
Smörj en avlång brödform, som rymmer ca 1,5 liter, väl med olja. Fördela smeten i formen, blöt händerna lätt och jämna till ytan. Strö över chiafrön och eventuellt lite flingsalt.
Grädda brödet i ca 15 minuter. Låt svalna och lossa det sedan försiktigt från formen. Skär i fyra bitar, dela på mitten och fyll med goda pålägg.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!