Mäktig chokladmousse som toppas med vispad grädde och apelsinfiléer.
Moussen är gjord på mörk choklad och inget socker är tillsatt, därmed är det en efterrätt som... Läs mer
Chokladmousse. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i microvågsugn. Låt svalna. Vispa ihop äggulorna med kaffe och salt. Rör ner äggvispet lite i taget i chokladen. Blanda slätt. Vispa grädden lätt tillsammans med vaniljpulvret. Konsistensen ska vara ungefär som filmjölk. Vänd ner grädden i chokladblandningen, använd gärna en slickepott. Blanda väl och häll upp i fina glas. Låt stelna 1-2 timmar i kylskåp.
Garnering. Vispa grädden och filéa apelsinerna. Toppa moussen med en klick grädde, apelsinfiléer och hackad choklad.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!