Idag kan vi stoltsera med att vi inte bara har Sveriges största kändiskockar, enligt Expressen och Mitt Kök har vi dessutom tre av Sveriges bästa matbloggare som skribenter här på Vin & Matguiden.
Först ut är Anders Gustavsson som charmat sig in på listan med sitt sinne för goda smaker och gedigna matlagning. Att han inte låter sig styras av trender utan prestigelöst helt enkelt lagar mat som smakar gott, gärna från grunden. Vi vill också passa på att hylla Anders passion för sötsaker och långkok. Här hittar ni alla hans goda recept Även Monika Österheim kvalade in på listan över Sveriges bästa matbloggare och vi kan förstå varför. Motiveringen innehöll en hyllning till hennes förmåga att laga säsongsbetonad mat varvat med guider till nyöppnade restauranger och chokladfestivaler. Förutom hennes underbara matlagning vill vi även passa på att lyfta fram alla hjälpsamma husmorstips och värmen i hur hon beskriver sina rätter. Titta in Monikas recept så förstår du snart vad vi menar. Sist men inte minst har vi Karin Högberg som prisas för sina innovativa och spännanade recept. Men också för hennes förmåga att ta bilder som verkligen får det att vattnas i munnen. Det krävs inte mer än att vi tittar in i Karins receptsamling för att vi ska förstå vad de menar. Färgglada fräscha recept avlöser varandra och man har knappt ens läst klart receptet innan man ivrigt står och förbereder av hennes spännande signaturrätter. Vad sägs till exempel om en Apelsinsallad med mynta och pistage? Grattis till att ni tillsammans nu officiellt utgör tre av landets bästa matbloggare!Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!