Hamburgare, vem kan motstå? Serveras de som de här Mini Royalerna, så säger det slurp slurp mums mums och så är de slut!
Jag serverade mina Mini Royals i en buffé för en tid sedan och har sällan sett en sådan åtgång,... Läs mer
Börja med att göra rödbetssalladen, du kan använda färdigköpt som du tillsätter lite smetana i, men gör du själv så är det alltid godare
Låt rödbetorna ligga på hushållspapper en stund innan du lägger ner dem i majonäsblandningen
Micra det hackade äpplet någon minut och låt svalna
Blanda majonäs med cremé fraiche, socker, vitpeppar och blanda sedan ner äpple, rödlök och rödbetor och ställ i kylen
Hacka isterbandet fint eller mixa med stavmixer, likaså om du väljer rökt skinka
Blanda ner i färsen tillsammans med salt, peppar, vatten och timjan och använd gärna dina händer för ordentlig blandning
Forma till 12 små burgare och stek i smör på medelvärme i cirka 5-6 minuter per sida
Blanda krossade rostade valnötter med smöret
Rosta på hamburgerbröden i ugnen
Bre sedan på valnötsmörpå bottenbrödet, lägg på rödbetssallad, burgaren och toppa med krasse och sedan lite mer valnötssmör på brödlockets insida
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!