Kaffets dag - klart vi ska laga något med kaffe i då! Lägg till tid för 6 timmars frystid!
Separera äggulor och äggvitor.
Vispa äggulor med ½ dl socker och vaniljsocker så att det ljusnar i färgen.
Tillsätt mascarpone och vispa ihop.
Vispa grädden tjock i en separat bunke.
Vispa väggvitorna och 1 dl socker till tjock maräng (ska kunna gå att vända över huvudet).
Blanda vispgrädden och marängen i äggulesmeten.
Ta en avlång form och klä med plastfolie. Häll ner hälften av smeten.
Ringla på 2 msk starkt kaffe och ta en gaffel och rör om.
Lägg på resten av smeten och ringla på resten av kaffet och rör ner med en gaffel.
In i frysen minst 6 h.
Ta ut formen och ta bort plasten.
Lägg på ett snyggt uppläggningsfat. Garnera med jordgubbar och riv över mörk choklad.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!