En lyxig och smakrik kycklingsallad som inte går av för hackor.
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till parmesan- och vitlökskrämen.
Låt stå kallt.
Lägg de putsade kycklingfiléerna i en skål och häll i alla ingredienser till kycklingen.
Krydda ordentligt med garlic & pepper-kryddan, salta lite grann.
Ta fram ett grilljärn och stek filéerna tills de fått en vacker färg.
Sätt in i ugnen på 200 grader tills de nått innertemperaturen 72 grader.
Lägg champinjonerna i en skål och tillsätt oljan, örtpeppar, vitlök, salt & peppar.
Ställ åt sidan.
Blanda ihop salladerna i en stor skål.
Fördela på fyra tallrikar, lägg på kycklingen, champinjoner, rödlök, tomater och gurka.
Ringla över parmesan- & vitlökskrämen och droppa över lite tamarisoja. Strö på lite mer parmesan.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!