Grillad kycklingsallad med parmesan & vitlökskräm

Ingredienser

En lyxig och smakrik kycklingsallad som inte går av för hackor.

45 min Kyckling 4 port.

Gör så här

1

Börja med att blanda ihop alla ingredienser till parmesan- och vitlökskrämen.

Låt stå kallt.

2

Lägg de putsade kycklingfiléerna i en skål och häll i alla ingredienser till kycklingen.

Krydda ordentligt med garlic & pepper-kryddan, salta lite grann.

3

Ta fram ett grilljärn och stek filéerna tills de fått en vacker färg.

Sätt in i ugnen på 200 grader tills de nått innertemperaturen 72 grader.

4

Lägg champinjonerna i en skål och tillsätt oljan, örtpeppar, vitlök, salt & peppar.

Ställ åt sidan.

5

Blanda ihop salladerna i en stor skål.

Fördela på fyra tallrikar, lägg på kycklingen, champinjoner, rödlök, tomater och gurka.

Ringla över parmesan- & vitlökskrämen och droppa över lite tamarisoja. Strö på lite mer parmesan.

Bilder

Recept

Filtrera