En lättgjord kalasgod godisglass som ska ätas sådär halvfrusen.
Lägg till 4-5 timmar i frysen.
Knäck äggen, häll vitorna i en skål och gulorna i en annan.
Häll grädden i en tredje skål.
Vispa vitorna med 1/2 msk socker till ett fast skum.
Vispa gulorna med resten av sockret.
Vispa grädden tills den blir fluffig.
Blanda ihop grädde med gulor och vänd sedan ner vitorna. Blanda försiktigt.
Värm nutellan över ett vattenbad eller i micron några sekunder så den blir lite rinnig och mer lätthanterlig.
Häll glassmeten i en form, ringla i nutellan och rör ner den karamelliserade mjölken med en sked.
Täck formen med plastfolie och ställ in i frysen ca 4-5 timmar.
Vid servering ta ut den i god tid så att den är sådär härligt halvtinad och kladdig.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!