Gör röran till tortillawrapen i förväg, den blir bra av att stå till sig. Det som blir över av röran kan du använda i bakad potatis, till crêpes eller till ett smörrebröd. En bra röra att ha redo i kylen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär baconet i bitar och stek lite krispigt i en panna. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper men behåll fettet i pannan.
Torka kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar. Stek kycklingen runt om i pannan med baconfettet. Sätt in i ugnen tills kycklingen har en innertemp på 70 grader. Ta ut och låt svalna. Skär i bitar.
Hacka paprika och finhacka rödlöken. Blanda majonnäs, crème fraiche, kryddor, paprika och lök. Vänd ner bacon, kycklingbitarna och persilja. Låt vila i kylskåp.
Lägg ut bakplåtspapper med tortillabröden ovanpå. Klicka ut kycklingröran. Rulla ihop och knyt med ett snöre.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!