Tortillawraps med currykyckling

Ingredienser

Gör röran till tortillawrapen i förväg, den blir bra av att stå till sig. Det som blir över av röran kan du använda i bakad potatis, till crêpes eller till ett smörrebröd. En bra röra att ha redo i kylen.

40 min Kyckling 4 port.

Gör så här

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Skär baconet i bitar och stek lite krispigt i en panna. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper men behåll fettet i pannan.

3

Torka kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar. Stek kycklingen runt om i pannan med baconfettet. Sätt in i ugnen tills kycklingen har en innertemp på 70 grader. Ta ut och låt svalna. Skär i bitar.

4

Hacka paprika och finhacka rödlöken. Blanda majonnäs, crème fraiche, kryddor, paprika och lök. Vänd ner bacon, kycklingbitarna och persilja. Låt vila i kylskåp.

5

Lägg ut bakplåtspapper med tortillabröden ovanpå. Klicka ut kycklingröran. Rulla ihop och knyt med ett snöre.

Bilder

Recept

Filtrera