Smakrik kycklingfilé som kompletteras av het paprikasås med mycket kropp. Allt bryts av, av en fräsch och god salsa.
Kycklingen är enkel, bara rubba/gnid in den med curry/mango krydda & god olivolja. Grilla/stek den... Läs mer
Paprikasåsen
1. Rensa och skiva spetspaprikan grovt. Finhacka purjolök, röd chili och vitlök.
2. Fräs purjolök, röd chili och vitlök i olivolja i ca 5 min.
3. Tillsätt grönsaksfond och matlagningsgrädde. Låt koka ihop så paprikan mjuknar och såsen får en krämig konsistens.
4. Häll över såsen i en matberedaren och kör den hyfsat slät. Tillsätt en näve finhackad persilja.
5. Servera till kyckling eller kött med ris, pasta eller potatis.
Avokado- & mangosalsa
1. Skiva alla grönsaker i lika stora bitar, tärningar om 1x1 cm.
Finhacka röd chili & koriander. Lägg i en skål.
2. Häll över olivolja och limejuice.
Blanda väl.
Smaka upp med salt & peppar.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!