Kalkonbröst i wraps med äppelyoghurt

Ingredienser

Lätt och snabblagad plockmat. Var och en gör sina wraps vid bordet!

25 min Fågel 4 port.

Gör så här

1

Börja med äppelyoghurten. Riv äpplet och blanda ihop med yoghurten. Smaka av med curry och ställ i kyl fram till servering.

2

Strimla kalkonköttet. Hetta upp en panna med smör. Stek kalkonköttet gyllene i 3–4 minuter. Salta och peppra. Sänk värmen och låt eftersteka i 2 minuter.

3

Skär tomaterna i skivor och skiva den röda löken tunt. Lägg upp i skålar. Skölj och lägg upp salladen i en skål.

4

Värm tortillabröden enligt anvisning på paketet.

5

Servera kalkonen med de varma tortillabröden, grönsakerna och äppelyoghurten.

Bilder

Recept

Filtrera