Todd English experimenterar med chili!
Jag är en stor chiliälskare. Kycklingen lättar upp den vanliga chilin men behåller de klassiska... Läs mer
Ta fram en emaljerad gjutjärnsform och värm upp oljan. Lägg i kycklingen, löken och vitlöken och rör om regelbundet i cirka 12 minuter. Kolla av att köttet inte är rosa längre för att försäkra dig om att den är klar.
Rör i chilipulvret, spiskummin och havssaltet och koka 1 cirka minut.
Häll i hönsbuljongen, ölen och de krossade tomaterna. Koka upp.
Sänk till låg värme och låt sjuda, utan lock, rör om då och då i cirka 30 minuter.
Rör i de vita bönorna och låt koka i 5 minuter.
Ta bort från värmen och rör ner koriandern och rosmarinen. Krydda av med salt och peppar.
Innan du serverar så garnera gärna med lite strimlad mild cheddarost och några limeklyftor.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!