Kyckling Chili

Ingredienser

Todd English experimenterar med chili!

Jag är en stor chiliälskare. Kycklingen lättar upp den vanliga chilin men behåller de klassiska... Läs mer

60 min Kyckling 4 port.

Gör så här

1

Ta fram en emaljerad gjutjärnsform och värm upp oljan. Lägg i kycklingen, löken och vitlöken och rör om regelbundet i cirka 12 minuter. Kolla av att köttet inte är rosa längre för att försäkra dig om att den är klar.

2

Rör i chilipulvret, spiskummin och havssaltet och koka 1 cirka minut.

3

Häll i hönsbuljongen, ölen och de krossade tomaterna. Koka upp.

4

Sänk till låg värme och låt sjuda, utan lock, rör om då och då i cirka 30 minuter.

5

Rör i de vita bönorna och låt koka i 5 minuter.

6

Ta bort från värmen och rör ner koriandern och rosmarinen. Krydda av med salt och peppar.

7

Innan du serverar så garnera gärna med lite strimlad mild cheddarost och några limeklyftor.

Bilder

Recept

Filtrera