Bröd kan ibland kännas som ett middagsbordets nödtvång, en stilla bön om att hålla ut till dess att den riktiga maten serveras. Detta bröd spelar efter helt andra regler och gör huvudrätten relativt onödig.
Receptet är från kokboken Det är ju en dag imorgon också av Erik & Wiktor Halldén.... Läs mer
Smält smör i en kastrull. Tillsätt pressad vitlök, finhackad persilja, salt och peppar.
Skiva osten i tunna stavar.
Snitta brödet i ett kryssmönster med cirka två centimeters mellanrum.
Tryck ner ost i snitten och häll över smöret.
Ställ in i ugnen på 175 grader tills osten smält.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!