Gott och snabbt italienskt flatbröd som gräddas på grillen eller i grillpanna. Servera dem direkt, smakar perfekt till antipasti - smårätter och förrätter - med ostar, chark, grönsaker och oliver.
Värm vattnet ljummet. Lös lite salt i vattnet. Värm smöret ljummet så att det nästan smälter.
Lägg mjölet på ett bakbord och gör ett hål i mitten för smöret. Häll dit smöret och blanda det med mjölet med hjälp av vattnet, så mycket som behövs för att få degen att gå ihop. Knåda degen ordentligt i 10 minuter. Vira in degen i en bakduk och låt vila i en halvtimme.
Dela sedan degen i ca 20 bitar och rulla ut dem till rundlar, ca 10 cm i diameter. Grilla bröden (grill eller grillapanna) i ca 3 minuter tills du ser mörka bubblor, vänd och grilla några minuter till. Håll de färdiga bröden varma under duk tills alla är färdiga. Servera genast!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!